Toscana & Rom – den totala upplevelsen

Book
Places
Argentario Golf Resort & Spa
Price options:
8200 kr Från per person

Att kombinera golfen och det ljuva livet i södra Toscana med upplevelser i en av Europas skönaste huvudstäder görs enkelt. Roms kullar, sevärdheter och restauranger ligger nära. TrippliGolf erbjuder exklusivt möjligheten att göra ett stopp för sightseeing och middagar i den italienska huvudstaden.

Bilresorna från och till flygplatsen i Rom – Da Vinci-Fiumicino – tar cirka en och en halv timme. Hyrbil eller transfer via Argentario Golf Resort kan organiseras av TrippliGolf.

Från flygplatsterminalen till centrala Rom tar resan med tåg, taxi eller buss cirka en halv timme.

I Rom kan olika sightseeing-paket ordnas för att köer till exempelvis Colosseum och Forum Romanum kan undvikas.

Exempel på hotell i Rom: Princeps Boutique Hotel på Piazza DellÉsqulino vid kyrkan Santa Maria Maggiore – gångavstånd till Colosseum, Fontani di Trevi, Piazza Venezia och shoppinggatorna vid Via del Corso. Populärt hotell som ständigt får höga betyg av gäster. Centralt men ändå i lugnt läge på en av den historiska byggnadens toppvåningar.

I priset ingår; en övernattning i Rom, fyra nätter på Argentario Resort, del i dubbelrum, obegränsad golf, vinprovning med lunch, fri spa och fitness, tennis, padel och drivingrange, två middagar, frukost, för icke golfare massage 50 min.


Booking request


Arrival

Departure

Company

Experience profile:
Buddy
Family
Social
Spouse golfer
12 - 19
20 - 27
28 - 36
Parkland
Resort
801-1500
Scenic views
Summer Green
Open for guests
Dinner Restaurant
Driving range
Halfway house
Locker room
Pitching / Chipping area
Pro Shop
Putting green
Restaurant / Bar
Roofed Driving Range
Swimmingpool
Swing studio
Clubs for rent
Golf Cart
Pro
Pull carts
*****
Hotel
On course
Local food
Wine tasting
Architecture
Museum
Shopping

About Golf Zone Travels

Phone number:
+46704322182
Email:
tomas@hagfeldt.se
URL:
http://golfzonetravel.se
Address:
Argentario Golf Resort & Spa
Established:
2017
Languages:
English and Swedish
Prices:
7,200 kr - 8,200 kr

Välkommen till Golf Zone Travels!

Mitt namn är Tomas Hagfeldt. Efter 20 år som journalist på Golf Digest tar jag med mig erfarenheter och kontakter, framför allt passion och lust, för att skapa golfresor åt alla er som på enklast möjliga sätt ska få möjligheten att pegga upp på era nya favoritbanor.

Resmålen och temaresorna som döljer sig bakom länkarna är några av platserna jag har förmånen att samarbeta med, några av platserna jag anser vara de skönaste för oss golfare, några av temaresorna som ska genomföras. Vi är alla olika. Ingen sving liknar någon annans, drömresmålen varierar, här finns därför banor och hotell för alla kategorier av människor.
Världen kryllar av golfbanor och golfparadis som borde upptäckas och upplevas av just dig.
När är resan som bäst? När är upplevelsen som starkast? Ibland räcker de många skratten, de starka känslorna för de allra närmaste, synintrycken, smakerna, dofterna, äventyren. Ibland har vi också lärt oss något, fått lyssna på lokalinvånarnas historier, en klubbmedlems anekdoter, någon greenkeeper eller spelare som berättar om sin favoritplats med en smittande entusiasm.
En vision är att erbjuda den extra kunskap som skapar kvalitet och känsla.
Vart går den smidigaste drömresan? Vad gjorde Donald Ross på Pine Crest Inn i Pinehurst? Var finns den genuina servicekänslan? Kan man resa direkt till St Moritz från Kristianstad? Hur hanterar jag stressen på golfbanan? Och i livet utanför? Var produceras den ljuvligaste olivoljan? Kan golfkunskap göra spelet och resan ännu roligare och ännu mer exklusiv?
Golf Zone Travels skall kunna ge svaren.

Course Information