Golf, vin, fitness & spa – ett paket för livsnjutaren

Book
Places
Argentario Golf Resort & Spa
Price options:
7200 kr Från per person

Argentario är den kompletta anläggningen. Från incheckning till utcheckning i den elegant, moderna lobbyn finns allt inom korta promenadavstånd. Spa-anläggningen, restaurangen Dama Dama och ditt rum med terrass/balkong ligger på två våningar i huvudbyggnaden. Den stora utomhusterrassen, poolen, gymmet, drivingrangen, klubbhuset och första tee på 18-hålsbanan finns strax utanför. 

Servicen är femstjärnig. Här ägnas all tid åt total avkoppling i ”ditt privata Toscana”.

I Trippli Golfs paket ingår två middagar på Dama Dama Restaurant och en minnesvärd vinprovning på någon av de närliggande vingårdarna. Lokala restauranger och barer i de vackra kustbyarna Porto Ercole och Porto Santo Stefano rekommenderas av TrippliGolf inför resan.

Entrén till spa-anläggningen och anläggningens alla aktiviteter är naturligtvis fri.

Antalet golfrundor ute på den underbart natursköna banan uppe bland bergen och Maremmas blå lagun är obegränsade.

Bilresorna från och till flygplatsen i Rom – Da Vinci-Fiumicino – tar cirka en och en halv timme. Hyrbil eller transfer via Argentario Golf Resort kan organiseras av GolfZone Travels.

I priset ingår fyra nätter, del i dubbelrum, obegränsad golf, vinprovning med lunch, fri spa och fitness, tennis, padel, drivingrange, två middagar, frukost, för icke golfare massage 50 min.


Booking request


Arrival

Departure

Company

Experience profile:
12 - 19
20 - 27
28 - 36
5 - 11
< 4
801-1500
Open for guests
Dinner Restaurant
Driving range
Halfway house
Locker room
Pitching / Chipping area
Pro Shop
Putting green
Restaurant / Bar
Roofed Driving Range
Spa
Swimmingpool
Swing studio
*****
Hotel

About Golf Zone Travels

Phone number:
+46704322182
Email:
tomas@hagfeldt.se
URL:
http://golfzonetravel.se
Address:
Argentario Golf Resort & Spa
Established:
2017
Languages:
English and Swedish
Prices:
7,200 kr - 8,200 kr

Välkommen till Golf Zone Travels!

Mitt namn är Tomas Hagfeldt. Efter 20 år som journalist på Golf Digest tar jag med mig erfarenheter och kontakter, framför allt passion och lust, för att skapa golfresor åt alla er som på enklast möjliga sätt ska få möjligheten att pegga upp på era nya favoritbanor.

Resmålen och temaresorna som döljer sig bakom länkarna är några av platserna jag har förmånen att samarbeta med, några av platserna jag anser vara de skönaste för oss golfare, några av temaresorna som ska genomföras. Vi är alla olika. Ingen sving liknar någon annans, drömresmålen varierar, här finns därför banor och hotell för alla kategorier av människor.
Världen kryllar av golfbanor och golfparadis som borde upptäckas och upplevas av just dig.
När är resan som bäst? När är upplevelsen som starkast? Ibland räcker de många skratten, de starka känslorna för de allra närmaste, synintrycken, smakerna, dofterna, äventyren. Ibland har vi också lärt oss något, fått lyssna på lokalinvånarnas historier, en klubbmedlems anekdoter, någon greenkeeper eller spelare som berättar om sin favoritplats med en smittande entusiasm.
En vision är att erbjuda den extra kunskap som skapar kvalitet och känsla.
Vart går den smidigaste drömresan? Vad gjorde Donald Ross på Pine Crest Inn i Pinehurst? Var finns den genuina servicekänslan? Kan man resa direkt till St Moritz från Kristianstad? Hur hanterar jag stressen på golfbanan? Och i livet utanför? Var produceras den ljuvligaste olivoljan? Kan golfkunskap göra spelet och resan ännu roligare och ännu mer exklusiv?
Golf Zone Travels skall kunna ge svaren.

Course Information